top of page

Årets gang i billeder

Her ude på Danmarks yderste kant mod Vadehavet og Nordsøen føles den vældige natur meget nærværende. Hver dag presser tidevandet en kubikkilometer frisk vand ind i Vadehavet – og vandets næringsindhold giver grundlag for det ufatteligt rige fiske- fugle- og planteliv i området.

På Mandø begynder et nyt år når de første trækfugle ankommer. De seneste år er specielt de tusinder af bramgæs meget synlige i landskabet. Men mangfoldigheden er stor og der er altid meget at se på, at studere nærmere – og at undres over.

​Foråret er også tiden hvor de lokale beboere samles til den årlige strandrensning. Gamle og unge hjælpes med at rense forstranden for alt skidt og plastic, som vinterens storme har bragt ind.

Sommeren er bare dejlig. Vi bader og hygger på stranden, eller går ud på vaderne for at kigge på sæler. Sælerne er meget nysgerrige, så de kommer ofte helt tæt på, hvis man står ganske stille og ikke laver for meget larm.

Naturen kan også nydes fra hesteryg, for man kan fint have egen hest med til Mandø.

Vis os også dine billeder

Kan du lide de billeder, vi her viser af naturen på Mandø? Vi vil også gerne vise dine billeder – send dem til mail@bb-mandoe.dk, så sætter vi dem ind i vores billedgalleri.

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

Se vores ratings her - og giv os gerne din mening

Book værelse over telefonen på:    +45 23 46 94 08 / +45 75 44 64 34

bottom of page