top of page

Om os

Vi hedder Karin og Poul Erik Fredskild, og vi bor på vores gæstfrie gård midt i Mandø by - tæt op under den lave klitrække, der skiller øen fra den smukke forstrand og det vældige Vadehav.

 

Karin er opvokset med sin familie på Mandø. I 1992 fandt vi hinanden, blev gift og besluttede os for en fælles fremtid på øen.

Vi købte Karins bedsteforældres gård og byggede den om – i første omgang stuehuset til egen beboelse – og senere byggede vi stalden, udhuset og laden om til seks rummelige moderne gæstelejligheder med tilhørende café og udenoms faciliteter. Her styrer Karin i dag – som værtinde og krumtappen i arbejdet med at sørge for stedets gæster.

 

Det nyeste skud på stammen, er vores turbåd, som Poul Erik har både bygget og står for den daglige drift af. Poul Erik har i mange år arbejdet som maskinmester på nordsøen, hvor off-shore arbejdet har givet ham muligheden for, at dyrke sin store lidenskab: At tegne, konstruere og bygge. Det er dette der ligger til grund for, at Poul Erik idag har skabt sin egen arbejdsplads på øen, efter selv at have idéudviklet, tegnet, konstrueret og bygget den dejlige turbåd Mandøpigen. 

 

Ombygningen af morfars gård til den moderne gæstegård har stået på i mere end tolv år. Trin for trin har vi drømt og udtænkt det i fællesskab. Poul Erik har derefter i sine hjemmeperioder tegnet, organiseret, konstrueret og næsten egenhændig – med lidt hjælp fra blandt andre Karin - bygget hele herligheden.

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

Se vores ratings her - og giv os gerne din mening

Book værelse over telefonen på:    +45 23 46 94 08 / +45 75 44 64 34

bottom of page