Om os

Vi hedder Karin og Poul Erik Fredskild, og vi bor i vores gæstfrie gård midt i Mandø by - tæt op under den lave klitrække, der skiller øen fra den smukke forstrand og det vældige Vadehav.

 

Karin er opvokset med sin familie på Mandø. For 22 år siden fandt vi hinanden, blev gift og besluttede os for en fælles fremtid på øen.

Vi købte Karins bedsteforældres gård og byggede den om – i første omgang stuehuset til egen beboelse – og senere byggede vi stalden, udhuset og laden om til seks rummelige moderne gæstelejligheder med tilhørende café og udenoms faciliteter. Her styrer Karin i dag – som værtinde og krumtappen i arbejdet med at sørge for stedets gæster.

 

I gamle dage var det meget almindeligt, at mændene på de tre danske Nordsø-øer sejlede langfart. Dels for at tjene penge, og dels for at kunne arbejde hjemme i perioder mellem sejladserne. Poul Eriks tilværelse minder meget om dette liv – i en moderne udgave. Han skifter mellem faste perioder på sin arbejdsplads, offshore i Nordsøen, og perioder hjemme på Mandø, hvor han dyrker sin store lidenskab: At tegne, konstruere og bygge.

 

Ombygningen af morfars gård til den moderne gæstegård har stået på i mere end tolv år. Trin for trin har vi drømt og udtænkt det i fællesskab. Poul Erik har derefter i sine hjemmeperioder tegnet, organiseret, konstrueret og næsten egenhændig – med lidt hjælp fra blandt andre Karin - bygget hele herligheden.

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

Se vores ratings her - og giv os gerne din mening

Book værelse over telefonen på:    +45 23 46 94 08 / +45 75 44 64 34

© 2018 BB Mandø     Designet af focus-agency.dk.    Handelsbetingelser