top of page

Dark Sky Park Mandø

Kom og oplev mørket og hør stilheden på Mandø. Lad stjernerne omfavne dig midt i UNESCO Verdensarven og Nationalpark Vadehavet i en certificeret International Dark Sky Park. Du kan samtidig benytte lejligheden til at tage en overnatning på Mandø, så du får det fulde udbytte af Mandøs buldermørke og unikke natur. Du kan finde information om overnatning på Mandø her.

 

Mørket er efterhånden en sjælden gæst - bare ikke på Mandø. Mandø er et af de få naturområder i Danmark, hvor det virkelig bliver mørkt, når natten falder på. Mærk mørkets magi og lad Mandøs Dark Sky guider tage dig med ud i mørket, hvor de fortæller om mørkets betydning for dyr og mennesker, stjernerne, planeterne i vores solsystem, Mælkevejen og galakser. Mandøs Dark Sky guider giver dig en helt særlig tryghed, når turen går ud i den kulsorte stjernenat. Det kan (næsten) ikke blive bedre!

Book en Dark Sky guide og bliv klogere på det mørke univers 

Praktisk information

Pris: DKK 100,- pr. person. Børn under 12 år er gratis.

Ved større grupper over 10 personer er prisen 75,- pr. person.
Varighed: ca. 1 time.

Tidspunkt: afhænger af tidspunkt på året. Der vil altid stå et tidspunkt anført ved de udbudte dage.

Mødested: Midtvej 7, Mandø.

Hvis der er dårligt vejr på den aftalte dag, aflyses turen dagen inden, da vi er afhængige af vejret for en succesfuld og optimal guidet tur. Husk at orientere dig her på hjemmesiden for information vedrørende aflysning og for tilbageførelse af indbetalte penge.


HUSK at tjekke tidevandet, hvis du kommer fra fastlandet. Du kan finde en tabel over tidevandet her eller ringe til Mandø Brugs på telefonnummer 75 44 51 02.

bottom of page